Дограма

Стройтек Комерс ЕООД работи с качествените профилни системи за PVC дограма на марката VEKA - SOFTLINE 70.

Профилите на VEKA се отличават с първокласно немско качество. Техните основни предимства са дълготрайна функционалност, отлична топлоизолация, изключително гладка повърхност, шумоизолация и устойчивост на проникване с взлом. Предлагаме Ви качествения пет камерен профил VEKA SOFTLINE 70 във варианти с право и водобранно крило и с възможност да изберете подходящия за Вас цвят.

Историята на фирма VEKA започва през 1969 година в Зеденхорст, Германия а днес производството на концерна се простита на три континента.


Вие инвестирате много във Вашия дом и желаете до най-малкия детайл той да е според Вашите предпочитания. Прозорците от системата VEKA SOFTLINE 70 допринасят за това, да се радвате винаги, когато се прибирате вкъщи. Но преди всичко, ако имате специални изисквания към дизайна, прозорците от системата VEKA SOFTLINE 70 дават перфектен завършек на Вашия дом. Изискатана форма и възможността за избор на цвят Ви разкриват богати възможности за решения. Освен това, дограмата VEKA SOFTLINE 70 отговаря на европейските норми за топлоизолация, шумоизолация и устойчивост на взлом.

 

ПРОЗОРЦИ ОТ СИСТЕМАТА VEKA SOFTLINE 70 - петкамерна система:

 

  • ПРОФИЛНАТА СИСТЕМА SOFTLINE 70 ОСИГУРЯВА ЕФЕКТИВНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И ИЗИСКАН КЛАСИЧЕСИ ДИЗАЙН ЗА ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ

  • Идеалната монтажна ширина от 70 мм и 5-камерната техника се грижат за ефективната топлоизолация.

  • Елегантни и лесни за почистване висококачествени профили, с уникална висококачествена повърхност и изключително изискан облик.

 AddThis Social Bookmark Button